Glas en kozijnen

Naar aanleiding van de resultaten van de warmtescans die in februari en maart 2016 bij meer dan zestig huizen in de Hoeven zijn uitgevoerd hebben we ontdekt dat in vele huizen in onze wijk het isolatieglas uit begin jaren 1980 niet meer aan de eisen van de huidige tijd voldoet en een aanzienlijk energielek veroorzaakt. Het kan aan te raden zijn om het oorspronkelijke isolatieglas te vervangen met glas van minimaal HR++ kwaliteit.

Met Marcel Swanink van De Glazen Swaan (www.deglazenswaan.nl) hebben we afspraken gemaakt voor een collectief aanbod voor glas en kozijnen.
Het gaat hierbij om HR++ en triple glas, eventueel in combinatie met kozijnen. Hierbij kan keuze gemaakt worden uit kunststof, houten of aluminium kozijnen. Je kunt je bij De Hoeven Energie aanmelden voor een vrijblijvende persoonlijke offerte van De Glazen Swaan.

We hebben hieronder een voorbeeld met prijzen staan voor een doorsnee tussenwoning aan de Schapenhoeve. Dit type huis is in ieder geval 1-op-1 ook te vinden aan de Randhoeve, Kalverhoeve, Wagenhoeve en Tiendhoeve. Er is in het overzicht een indicatie gemaakt voor HR++glas en triple glas, alsmede in combinatie met (kunststof/houten) kozijnen.

Voor mensen met andere type woningen: de m2-prijs zal een indicatie geven voor jouw woning. De prijsafspraken gelden voor alle typen woningen.

De Glazen Swaan kan ook voor- en achterdeuren leveren.

Prijsindicatie voorbeeldwoning De Hoeven.

Prijsindicatie isolatieglas en (kunststof/houten) kozijnen.

Als je interesse hebt, meld je dan HIER aan.

NB: Alleen met de aanbieders die hier vermeld worden, hebben wij afspraken.