Spouwmuurisolatie

Voor meer algemene informatie over de staat van en mogelijkheden voor spouwmuurisolatie van huizen in De Hoeven kun je kijken onder Energiethema’s/isolatie.

Op deze pagina vind je de tarieven die wij als De Hoeven Energie met Isotechniek (pur’perfect). Ook vind je meer informatie over de gebruikte materialen.

Als je interesse hebt, meld je dan HIER aan.

We hebben met deze bedrijven afgesproken dat ze vervolgens zelf contact met je opnemen om een afspraak te maken voor een vrijblijvende afspraak. De afspraak is dat ze meerdere afspraken na elkaar willen inplannen om voor onderstaande tarieven te kunnen leveren.

Ze zullen bij ieder huis proefboringen in de spouw doen (endoscopisch onderzoek) om te bepalen wat de spouwdikte is, welke mogelijkheden er zijn en een persoonlijke offerte maken.

Uitvoering van het werk bij de verschillende huizen zal op elkaar afgestemd worden.

Graag horen we achteraf je feedback over de resultaten en het geleverde werk. Dit geeft ons informatie waarmee we als wijkinitiatief verder kunnen en opgedane ervaringen kunnen delen.

Isotechniekwww.isotechniek.nl

Pur’fect
€ 21,95/m² incl. BTW. Deze prijs is gebaseerd op een vrije spouwruimte van 3 t/m 8 cm.
– Indien de ruimte tussen de minerale wol en de buitenmuur groter is dan 8 cm rekent Isotechniek een toeslag van € 0,90 per cm.
– Indien geveldelen niet bereikbaar zijn d.m.v. een ladder worden de kosten voor het huren van een hoogwerker of steiger doorberekend aan de klant.
– Indien door het aanbrengen van spouwmuurisolatie de ventilatie van en naar de kruipruimte geblokkeerd wordt, zullen er nieuwe ventilatiekokers worden aangebracht.

Bij een groot deel van de woningen zal de huidige ventilatie gehandhaafd kunnen blijven. Wanneer tijdens de inspectie blijkt dat er ventilatiekokers dienen te worden bijgeboord, wordt dit kenbaar gemaakt op de offerte. De kosten voor het boren en monteren van deze ventilatiekokers bedragen € 35,00 per stuk incl. btw.

>>> Indicatie:
Tussenwoning: 50 m² = € 1.098
Hoekwoning: 100 m² = €2.195

Product: Pur’fect is de merknaam voor 2-K polyurethaan isolatieschuim. Het is een CFK-vrij en daarom “milieuvriendelijk” product. Pur’fect heeft een fijne celstructuur met een uitzonderlijk hoge isolatiewaarde.

Het aanbrengen van Pur’fect in spouwmuren gebeurt snel en zonder enige drukopbouw. Alle naden en kieren worden eerst afgedicht. Op de kruisingen van de voegen komen kleine boorgaten. Via deze gaten wordt het vloeibare Pur’fect schuim laag voor laag in de spouwmuren geïnjecteerd, zonder dat er vocht of schadelijke dampen vrijkomen. Na de vulling worden de gaten weer zorgvuldig gedicht met voegmortel in de oorspronkelijke kleur.
In de bijlage vind je de ISO-verklaring van pur’fect isolatieschuim.