Penningmeester gezocht

We zoeken iemand die de verantwoordelijkheid aandurft om de financiën van het  wijkinitiatief De Hoeven Energie administratief te bestieren.

Taken:
Als penningmeester bewaak je de begroting en beheer je de rekening van de Vereniging De Hoeven Energie, incasseer je verschuldigd geld en betaal je de rekeningen. Penningmeesterschap is een formele bestuursfunctie (kernteam). Vanuit deze verantwoordelijkheid denk je mee over de wijze van bekostiging van de voorgenomen activiteiten, investeer je in de netwerken die daarvoor relevant zijn en bepaal je mede de richting waarin De Hoeven Energie zich ontwikkelt. Je legt jaarlijks verantwoording over het gevoerde beleid af aan een kascontrolecommissie.

Wat heb je hiervoor nodig:
Zelfstandigheid, accuratesse, organiserend vermogen. Daarnaast ben je een teamplayer.

Diversiteit?
We willen – met nadruk – vrouwen en twintigers/dertigers uitnodigen om actief te worden als vrijwilliger. We hebben er een aantal en kunnen er meer gebruiken voor de nodige balans.

Ook mensen met meer algemene organisatievaardigheden zijn welkom! Een balans tussen techniek-georiënteerden en meer algemeen gekwalificeerden levert de beste resultaten met z’n allen. Vooral enthousiasme is belangrijk en de gemene deler.

Wil jij meer informatie of je aanmelden als vrijwilliger? Neem contact op via dehoevenenergie@gmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *