Vooraankondiging Info-avond “Grip op Vocht”

Volgens al onze buren hebben hun buren wel ergens schimmelvorming in het huis, en volgens ons hebben al onze buren er ook zelf last van. Het is namelijk heel ingewikkeld om dat probleem niet te hebben, en de manier waarop de meeste huizen in De Hoeven zijn gebouwd helpt niet mee aan het vermijden van dat probleem.

Om de vochthuishouding in onze huizen te verbeteren, zullen we toch eerst moeten weten wat vocht is en hoe het ontstaat. Pas dan kunnen we oplossingen verzinnen die verder gaan dan een verfje of een HG-middeltje. Daar heeft het Technologieteam de afgelopen tijd op zitten studeren. Wat zij hebben ontdekt komen ze vertellen op de eerstvolgende info-avond. Daar zullen ze je vertrouwd maken met de termen “Absolute Vochtigheid” en “Relatieve Vochtigheid”, en waarom deze begrippen centraal staan in het Grip op Vocht-krijgen.

Zet alvast de datum maar in de agenda: donderdag 4 oktober in het Gemeentehuis. Dit keer dus eens niet op een maandag! En mocht je vragen hebben over Vocht & Ventilatie die je nu al aan het team wil stellen, graag! Daarmee help je het team om hun verhaal te laten aansluiten op jouw verhaal! Je kunt ze mailen naar het algemene mailadres van De Hoeven Energie (dehoevenenergie@gmail.com).

Terug naar de nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *