De Hoeven Energie deelnemer aan Klimaatexpeditie Houten

klimaatexpeditieDit najaar gaan we in Houten op Klimaatexpeditie. De Klimaatexpeditie wordt een reeks ontmoetingen met de Houtense samenleving over hoe we, met z’n allen, Houten Energieneutraal Houten kunnen maken. Wat betekent energieneutraal voor jou, voor je woning, voor je bedrijf? Wat kun en wil je doen? En wie of wat heb je daarvoor nodig?

In de periode oktober – januari zullen een reeks van activiteiten georganiseerd worden door alle betrokken partijen, maar ook anderen, onder de paraplu van de klimaatexpeditie. Dit zal zeer divers zijn: van een bespaaravond specifiek voor huurders tot een besparingsmarkt met collectieve aanbiedingen voor woningeigenaren, van een dialoog met jongeren bij Shine tot  een film in het theater. Zie voor meer informatie proeftuinhouten.nl/klimaatexpeditie en de facebookpagina: klimaatexpeditie Houten, de lokale media en lichtkrant.

Op 10 oktober, op de dag van de duurzaamheid is de klimaatexepeditie officieel van start gegaan. De Klimaatexpeditie wordt georganiseerd door de Energietafel Houten in samenwerking met de gemeente Houten. De Energietafel Houten is een platform van burgerinitiatieven en organisaties dat gezamenlijk de energietransitie in Houten wil versnellen. De Hoeven Energie is een van de deelnemers hieraan.