Huurdersavond Energiebesparing: de regie over je energie!

De HuurdersAdviesRaad Houten (HAR Houten) organiseert in samenwerking met De Hoeven Energie (DHE) een informatieavond over energiebesparing, vol interessante informatie en handige tips. Iedereen die in Houten een woning huurt is welkom op maandag 13 november a.s. van 19.45 uur tot 22.15 uur  in het Wellantcollege

Voel je de tocht langs je benen trekken? Is het in de hal altijd koud? Tikken je radiatoren? Heb je een hele oude koelkast? Hoeveel energie verbruiken je lampen eigenlijk? Wat kan je besparen met een waterbesparende douchekop, ledlampen en tochtstrippen?

HAR Houten en DHE kijken graag met u naar goedkope en goed zelf uit te voeren oplossingen voor energie slurpende problemen. Oplossingen die leiden tot een comfortabelere, gezondere woonomgeving en die ook nog eens snel winst opleveren in de portemonnee.

Het programma is afwisselend: Wijnand Jonkers van het NMU houdt een interactief verhaal over hoe je zelf energie kunt besparen. Na een korte pauze vertellen verschillende mensen over hun ervaring met energie besparen. Denk aan CV optimalisatie, ventileren en het doormeten van elektrische huishoudelijke apparaten. Tot slot is er een informatiemarkt waarbij u de deelnemers uw vragen kunt stellen.

Bovendien krijgen de eerste 100 Upas-houders die zich voor deze bijeenkomst aanmelden bij deelname per adres een energiebesparende cadeaubox van de gemeente Houten! Aanmelden kan via: HuurdersAdviesRaadHouten@outlook.com

Kom dus naar de huurdersavond en bespaar vervolgens zelf!

Klik hier voor de uitnodiging en het programma.

logo HAR

logo 2

 

 

 

 

 

Meer informatie op http://www.viveste.nl/ik-huur/huurdersparticipatie/adviesraad/https://www.facebook.com/HARHouten/

Deze avond maakt deel uit van de klimaatexpeditie Houten

klimaatexpeditie