Warmtepompen-fietstocht Houten

Fietstocht warmtepompen HoutenTwee enthousiaste vrijwilligers van De Hoeven Energie en EnergieRijk Houten hebben het voornemen om binnenkort een bezoek te organiseren aan een aantal woningen in Houten die worden verwarmd met een warmtepomp. Dit doen we in de vorm van een fietstocht.

Ben je geïnteresseerd in ervaringsverhalen van bewoners of overweeg je zelf een warmtepomp aan te schaffen? Dan kun je deelnemen aan deze informatieve tocht. Meld je nu vast aan, dan word je op de hoogte gehouden van de plannen. Het voorlopig plan is op zaterdag 11 en/of  zaterdag 25 mei 2019 een drietal woningen met een bouwjaar tussen 1980 en 1995 te bezoeken, waarvan de bewoners een lucht-water warmtepomp voor de verwarming hebben aangeschaft. Je kunt de warmtepompen zien, je vragen stellen en tips meekrijgen van de bewoners.

Het bezoek wordt vóór bewoners en dóór bewoners georganiseerd. Oftewel, er zijn geen leveranciers van warmtepompen betrokken bij dit initiatief. En Houten fietsstad 2018 indachtig, willen wij de bezoeken per fiets afleggen. Ga jij mee? Als je geïnteresseerd bent, kun je je vrijblijvend aanmelden via fietstocht@energierijkhouten.nl.